HomeFugle › Fuglebure – find det, der er bedst til din fugl

Fuglebure – find det, der er bedst til din fugl

Buret kommer an på fuglen (foto petworld.dk)

Buret kommer an på fuglen (foto petworld.dk)

Hvad enten du har en lille blå undulat eller en stor og farverig papegøje, er det vigtigt, at din fugl har et fuglebur, der passer til den.

Find det rette fuglebur med følgende råd

Når du skal ud og købe et fuglebur, er der en masse forskellige ting, du skal tænke over. Først og fremmest er der størrelsen. Det er ikke ligegyldigt, om du har en lille undulat, 2 små undulater eller en stor fugl i buret. Det er vigtigt, at de har plads nok, og derfor siger det også sig selv, at en større fugl har brug for et større bur end en lille fugl.

Det er også muligt at købe fuglebure online.

Sørg for, at tremmerne i buret er tilpas tykke, så fuglen ikke kan bide dem over, hvis du har en stor fugl med et kraftigt næb. Pas også på, at tremmerne ikke er placeret med alt for store mellemrum, så fuglen kan sidde fast mellem dem.

Dernæst er det vigtigt, at buret er udstyret med de rette ting. F.eks. en vandflaske, da din fugl altid skal have adgang til rent drikkevand. Husk at skifte vandet hver dag, så det ikke bliver dårligt. Vanddunken kan være en lille en, hvor der kun kommer en lille smule vand ud, hvis du har små fugle og en lidt større end til de store. Der skal også være en foderbeholder, som kan spændes uden på buret eller en, der står inde i buret. Nogle fugle er desuden vilde med at have et fuglebadekar, så de kan blive vasket, når de har lyst.

Fuglelegetøj kan også være en god ide at have lidt af i buret, så fuglene kan holde sig i gang med noget. Undersøg, hvad netop din fugl gerne vil lave, og prøv dig lidt frem.

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Fuglebure – find det, der er bedst til din fugl […]

Leave a Comment