HomeHunde › Eukanuba – toppen af hundefoder

Eukanuba – toppen af hundefoder

Eukanuba hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Eukanuba hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Det antyder navnet i hvert fald. I 1940’erne, da jazzen havde sin storhedstid, var Eukanuba et udtryk for noget der var toppen. Hvad end det handlede om musik, piger eller biler, så var man godt kørende, hvis man blev benævnt Eukanuba.
Det samme gælder tilsyneladende inden for hunde- og kattefoder, for stifteren af Eukanuba tog hurtigt udtrykket til sig, da hans opskrift på foder til kæledyr lå klar til produktion 1969.

Med udgangspunkt i ingredienserne

Og tilsyneladende havde han fat i noget af det rigtige. Eukanuba er i dag en af de største producenter inden for foder til hunde og katte. Det, som mange hunde- og katteejere er faldet for, er Eukanubas kvalitetskontrol, der, ifølge firmaet selv, minder meget om den levnedsmiddelkontrol, man udsætter fødevarer til mennesker for.

Derudover bruger Eukanuba animalske proteiner som hovedbestanddel i alt deres foder. Det at bruge de animalske proteiner fra eksempelvis kylling, æg, lam og fisk gør, at hunde bliver fodret som de kødædere, de jo nu engang er. Derved får hunden en kost der er specialegnet til hundens fordøjelsessystem og ernæringsbehov.

Hvis du vil vide mere om Eukanubas filosofi og foder, kan du kigge på deres egen hjemmeside, hvor der kan læses meget. Derudover har flere danske forhandlere, som eksempelvis www.petworld.com, Eukanubas foder i deres sortiment.

Se nærmere på Eukanuba her.

Leave a Comment